OUG pe amnistie şi graţiere – PSD a compromis ideea de morală în politică. Omul politic trebuie să fie curat, nici măcar suspiciuni nu trebuie să planeze asupra sa.

Liviu Dragnea şi PSD au terminat la propriu ideea că există oameni dedicaţi binelui comun, iar reîncrederea va fi foarte dificilă. Ei au arătat că faci ce vrei cu puterea, iar cetăţenii nu contează.

Dacă o vor da, vom pierde cu toţii. Asaltul pe care îl exercită de câţiva ani pe justiţie, confirmă că PSD e un partid antidemcratic, un partid al intereselor de grup.

Demersul privind revocarea lui Dragnea şi Iordache este just. Cei doi nu mai au susţinere în Camera Deputaţilor, iar continuarea acestei stări de lucru va duce la un blocaj legislativ.

Demersul privind revocarea lui Dragnea şi Iordache este just. Cei doi nu mai au susţinere în Camera Deputaţilor, iar continuarea acestei stări de lucru va duce la un blocaj legislativ. Mulţi parlamentari ai PSD nu îi mai susţin dar nu pleacă ştiind că le sunt zilele numărate. Momentan e o situaţie complicată din care Dragnea şi Iordache nu mai au ieşire. În acest moment cei doi au fost revocaţi de cetăţeni, au pierdut sprijinul parlamentar şi se folosesc de proceduri, dar foarte probabil că la începutul sesiunii legislative viitoare nu se vor mai afla pe scaunele pe care le ocupă astăzi.

PNL se pregăteşte pentru europarlamentare. Am comandat şi un sondaj de opinie şi din primele estimări, PNL conduce în preferinţele electoratului. Avem colegi europarlamentari care se vor regăsi pe liste. Astăzi lista nu e finalizată dar foarte mulţi membri, colegi s-u exprimat faţă de componenţa listei. Totodată lucrăm la programul şi oferta electorală pentru alegeri. Vrem să aducem banii europeni mai repede acasă şi aţi văzut în ultimul timp că primarii noştri se mişcă în acest sens şi încercăm să dinamizăm întreaga activitate din PE. PNL şi-a asumat o direcţie clară, suntem un partid de centru dreapta şi avem susţinere europeană în acest sens. Avem un candidat cu cele mai mari şanse de a conduce Comisia Europeană în persoana lui Manfred Weber. Sunt convins că vom avea o campanie bună şi un rezultat bun.

Trebuie să ne readucem în prim plan valorile care au fondat şi construit Uniunea Europeană. Politicile progresist-socialiste au îndepărtat cetăţenii de valorile de bază ale societăţii. Biserică, familie, comunitate. Nu foloseşte nimănui această încercare de dezrădăcinare şi de abandonare a istoriei, a civilizaţiei pentru a face loc exceselor.