Împreună am dovedit că se poate. Vă mulțumesc!

Dragile și dragii mei,

Am obținut împreună o victorie importantă în Parlamentul României. Supraacciza la combustibil și supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate.

Am pornit la drum cu credința că se poate, prin solidaritate și perseverență.

Aveam un precedent: majorarea alocațiilor de stat pentru copii și indexarea lor cu rata inflației. Atunci am primit foarte multe mesaje de susținere din partea voastră. Recunosc, nu m-am așteptat la acest sprijin masiv din partea atâtor români pe care nu-i cunoșteam, dar pe care i-am simțit foarte apropiați sufletește.

Acest lucru m-a întărit și încurajat să merg mai departe cu proiectele mele. Când am inițiat propunerea legislativă referitoare la eliminarea supraaccizei, v-am solicitat imediat sprijinul printr-o petiție care viza strâgerea de semnături în favoarea anulării acestei suprataxe. Răspunsul multora dintre voi m-a bucurat și întărit în bătălia parlamentară care a urmat. Au venit mii și mii de semnături de susținere din toate zonele României. Au semnat și români din diaspora. Foarte mulți dintre voi ați trimis argumente și idei care mi-au fost utile în dezbaterea publică. Au venit apoi alte mii de mesaje de susținere și încurajare pe facebook. Toate acestea au fost cea mai tare dovadă că susținem o cauză bună pentru care merită să lupt.

În cele din urmă, am reușit împreună. Le mulțumesc și colegilor din PNL pentru susținerea pe care mi-au acordat-o din primul moment.

Victoria din Parlament ne arată un lucru foarte important, dragii mei: am depășit, din nou, împreună, o barieră psihologică și de mentalitate, bariera lui ”nu se poate”. Ba se poate! Nimic nu este prea greu sau imposibil când este vorba despre o cauză bună, susținută de foarte mulți dintre noi. Nu există ”nu se poate” când suntem solidari și gândim și acționăm pozitiv. Se poate și putem la fel de mult ca toți cei din țări mai dezvoltate decât România. Se poate când ne unim energiile pozitive în slujba unei cauze bune. Se poate când, uniți, punem presiune pe cei care au făcut răul și apoi ne spun că nu se mai poate repara. Se poate cu încredere în noi înșine, cu încredere unii în ceilalți și cu ajutorul lui Dumnezeu.

Vă mulțumesc din suflet tuturor!

Vă chem să fiți alături de mine în continuare. Să construim împreună România lui ”se poate”, România normală!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *