Mai mulți parlamentari pentru diaspora

Vocea românilor din diaspora trebuie ascultată și respectată! Reprezentarea diasporei în Parlamentul României va fi întărită!

Votul masiv al compatrioților noștri din străinătate la alegerile prezidențiale arată că le pasă de România. Au fost auziți și voința lor de a avea un cuvânt mai greu de spus va fi respectată.

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat deja că va avea discuții cu partidele politice pentru creșterea numărului de parlamentari reprezentanți ai diasporei.
PNL susține cu putere creșterea reprezentării diasporei în Parlament. Suntem prima formațiune din Parlament care a depus o propunere legislativă în acest sens. Propunerea noastră vizează creșterea numărului parlamentarilor reprezentanți ai diasporei de la 6 (câți sunt acum) la 15, fără ca numarul total al parlamentarilor să crească.

România normală este o Românie în care milioanele de compatrioți plecați în străinătate au un cuvânt de spus, sunt ascultați și respectați. O Românie în care, respectați fiind, se vor întoarce mulți dintre ei.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *